viernes, 4 de marzo de 2016

Pràctica 1. Ampliació.

Quan redactes un e-mail, estàs expressant el teu sentir, les teues idees o punts de vista a algú en particular. En un blog és molt paregut, la diferència és que a l'escriure no les expresses només a una persona, sinó al món sencer, ja que el blog és un aparador per als teus pensaments, idees, sentiments, crítiques, punts de vista o comentaris, ja siga en forma escrita, en veu, fotografia o en vídeo sobre un tema en particular que t'interesse o apassione. I de la mateixa manera que els teus amics et responen un e-mail, tindràs respostes de les persones que lligen els teus articles. El que fa diferent del blog de l'e-mail, és que establiràs un diàleg interactiu amb milers de persones on la controvèrsia i el debat segurament estaran presents perquè cada persona té el seu propi punt de vista

Un Blog te molts beneficis, entre elles poden ser:

1. Et pot ajudar a millorar com a persona i professional.


Escriure en un blog et permet ampliar coneixements, generar hàbits de lectura i escriptura, t'ajudarà a organitzar-te millor i a ordenar les idees que tens per a escriure els teus articles. Tot això, portarà que t'expresses millor, inclús.

També t'ajudarà a guanyar dinàmiques de treball, com organitzar millor el teu temps per a dedicar a cada tasca, a ser més constant amb el teu treball o t'obligarà que estigues constantment a la cerca de nous continguts per a poder aportar continguts de valor a la teua audiencia.

2. Et permet aprendre coses noves i continuadament.

És un dels majors beneficis de tindre un blog, perquè ens permet aprendre tots els dies noves coses sobre la temàtica que ens interessa. La veritat que l'obligació que tenim de buscar continguts nous, ens fa llegir molt, aprendre i ens va fent més experts, cada vegada que llegim articles en altres webs o blogs. Cada article que escrivim em va aportar sempre quelcom nou i això ens farà sentir molt bé amb nosaltres mateixos.

3. Facilitat d'ús.

Les plataformes per a crear blogs i publicar han sigut fetes per a millorar la publicació de continguts, de fet basades per a usar-se com diari virtual.

4. Llibertat per a expressar-te.

Amb un blog tens llibertat per a dir el que vullgues, per a expresar els teus sentiments.

No hay comentarios:

Publicar un comentario