viernes, 4 de marzo de 2016

Pràctica 2. Ampliació.

Com podem utilizar Google Drive al aula de Primària?

Per què Google Drive és una plataforma de gran utilitat? Perquè va pensar en els principals problemes a l'elaborar un arxiu de qualsevol format, tant per a treballs escolars com a projectes laborals. Tot i que encara li falta afinar alguns detalls, com el botó superior i inferior de la barra de desplaçament i una selecció més àmplia de ferramentes.



Els principals beneficis de Google Drive son els següents:

1. Accessibilitat des de qualsevol connexió sense necessitat d'instal·lar un programari particular així com gran seguretat d'emmagatzemament, perquè l'usuari guarda la informació en un sistema de núvols en la Internet.

2. Una de les característiques de Google Drive i un avantatge sobre les plataformes convencionals és que al compartir l'arxiu amb moltes persones, estes poden modificar l'arxiu mentres els altres, des de les seues cases o oficines, observen a qui està realitzant l'edició. El criden: col·laboració en línia.

3. Des que Google Docs conserva les versions anteriors dels documents, no hi ha raó per a preocupar-se per canviar un arxiu de forma irrevocable. Conserva a més, un corrector ortogràfic per als fulls de càlcul, documents, presentacions i més formats d'arxius.

4. Respecte a emmagatzemament, Google Drive permet guardar fins a 1 gigabyte de qualsevol tipus de fitxers i tot l'anterior, a l'abast de qualsevol computadora amb enllaç a Internet.

5. Encara que sempre és preferible l'opinió d'algú professional, Google Docs oferix un sistema de traducció de documents. Ve amb 53 idiomes integrats el que permet als usuaris traduir fàcilment els documents en qualsevol d'estos idiomas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario