viernes, 4 de marzo de 2016

Pràctica 3. Ampliació.

Característiques relevants de YouTube.

Per a comprendre l'abast de YouTube, heus ací algunes xifres clau:
  • YouTube és el tercer lloc web més visitat del món.
  • El buscador de YouTube és el segon buscador més popular del món, després de Google.
  • YouTube rep més de 800 milions de visites úniques al mes.
  • En el 2012 va aconseguir les 4.000 milions de reproduccions de vídeos al dia. Açò representaria 4 reproduccions per dia per cada habitant dels països desenrotllats.
Sobre els Canals de YouTube

La gran novetat que va aportar YouTube va ser que tot el món pot tindre el seu propi canal de TV i, a més, completament gratis. És tan simple com crear un compte en YouTube. Els altres usuaris podran trobar estos vídeos principalment a través de Google, el buscador propi de YouTube i directori de canals de YouTube on podrem navegar per temàtiques com, per exemple, música, entreteniment, bellesa i moda, ciència i educación, etc.

YouTube com a xarxa social.

L'altra gran novetat va ser la faceta de xarxa social de YouTube. De fet, se sol parlar ben sovint de YouTube com una xarxa social inclús més que un lloc d'allotjament de vídeos.

En YouTube els usuaris poden interactuar, poden fer vots de "m'agrada" o "no m'agrada", poden compartir els vídeos, comentar-los i poden subscriure's a un canal d'un altre usuari, la qual cosa seria equivalent, per exemple, a seguir un altre usuari en Twitter ja que una vegada subscrits veuran les novetats dels canals a què s'han subscrit cada vegada que entren en YouTube.

No hay comentarios:

Publicar un comentario