domingo, 14 de febrero de 2016

Pràctica 3. Youtube.

En aquesta entrada, anem a aprendre com funciona el programa d'internet YouTube per a crear un vídeo, editar-lo i pujar-lo.


Primer de tot, anem a la página principal i sortirem en l'opció "Iniciar sessió", si no estem registrats, anem a la dreta de la pàgina, on veiem un circle blau, punxem i ens donarà l'opció de registrar-nos. Posarem el nostre Gmail, una contrassenya, i ja podem començar.



Quan ja estem dins de la pàgina principal registrats, li donem a "Pujar", i ens apareixerà aquesta pàgina, on tenim l'opció de "Seleccionar els arxius que volem pujar", des de el nostre ordinador, i més davall, tenim l'opció de fer el nostre vídeo "Públic", on podrá veure'l tot el món, "Ocult", on podrá veure'l solament qui tenga la URL del vídeo, i, "Privat", on nosaltres triarem quin pot veure el vídeo.

Quan ja tenim seleccionat el vídeo que hem escogit, li donem a "Presentació amb diaposotives d'imatges", a la dreta, on posa "CREAR VÍDEOS".


I, ens sortirà aquesta pàgina, on podem seleccionar les imatges en l'opció de "Les teues imatges", escogir una imatge en els nostres àlbums, on posa "Àlbums d'imatges", i l'opció de "Pujar imatges", si volem escogir una imatge del nostre ordinador.


Per altra banda, tornem a l'apartat on posa "CREAR VÍDEOS", però aquesta vegada sortirem l'opció "Editor de vídeos". On podem editar el nostre vídeo al nostre gust i amb molts efectes.

En primer lloc, podem posar-li un títol al nostre vídeo editat. En la barra de ferramentes tenim l'opció de vídeo, on podem triar el vídeo o les parts del vídeo que vulguem per a posar-les en "Arrastrar els vídeos açí", debaix de tot, podem inclús bucar vídeos en la barra de cerca.


En segon lloc, tenim l'opció de "Remix de vídeos amb llicencia Creative Commons", on podem buscar vídeo amb la llicencia o veure algú exemple de vídeos senzills editats.


En el següent, podem afegeix imatges als nostres vídeos, des del nostres ordinador, per exemple.


Després ens apareix el so, podem posar-le so al nostre proyecte en qualsevol momento, i elegir una cançó de una llista que ens proporciona aquest programa. Li escogirem i arrastrarem debaix, on posa "Arrastra el audio açí". Podem posar-li duració, etc.


També podem afegir transicions, "Fundido", "Desenfocat", "Fundido de color", Barrit", "Porta obrint-se", "Diapositiva"...


Tenim l'opció de posar-li un text al nostre proyecte, la seua alineació, etc.

Per últim, li donem a "Crear vídeo",dalt a la dreta, en el quadre blau, esperem a que el nostre video es procese, i quan acabe, ja tenim el nostre vídeo editat i pujat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario