viernes, 22 de abril de 2016

Pràctica 7. Twitter.

Primer de tot, per a poder tenir un conte a Twitter, el que tenim que fer es el següent:
Fiquem a Google la paraula Twitter, i punxem a la primera casella que ens sort, i anem a la pàgina principal de Twitter. Doncs, li donem a l'opció "Anem!"


Qui no tenga twitter, en l'opció registrem, ficariem el nom complet, el telèfon o correu electrònic i una contrasenya i el donarem a l'opció de registre, i ja estem registrat a twitter.
(El nostre nom ens sortirà amb una "@" avans del nom que hem escogit)


L'estructura de Twitter serà de la segon manera:
El primer que ens fa es sugerir-nos a qui podem seguir, tenim una llista sensera de gent que podrien ser seguidors nostres, aixó apareix en la part dreta on posa a qui seguir.
En la part esquerra tenim diversos indicador que son prou interesant, el primer d'ells on posa "twits", ens diem quants twits hem escrit. (En català es diu "piulej"). Ens sort, també, les persones a que estem seguint, i els seguidors.

També podriem pujar una fotografia per al nostre perfil, on podem editar perfil, agregar una foto ...i al nostre encapçalament lo mateix.

Al igual que ocorre amb facebook, tenim la posibilitat de directament escriure els nostre tweet. On podem afegir fotos i videos, la ubicació, un arxiu, inclós, una enquesta.
Es pot escriure fins a 140 caracters.
El tweet que jo he posat d'exemple pujat al meu Twitter va ser aquest:

En l'opció de veu perfil, al costat de "piulejar", surt la nostra foto de perfil, la primera opció es "veure perfil", el que ens permet es veure exclusivament el nostre mur, ho podem modificar mitjançant l'opció editar perfil. 


Cadasqun dels piulejos que nosaltres veiem, preseten diverses opcions; tornem a inici, i ens sort la primera "responder" on podriem contestar un dels piulejos i ens surtiria el nom del usuari citat. Després, podriem fer un "repiulej"...
Quantes vegades s'han repiulejat el tweet, i on posa els punts suspensius tendriem "compartir per missatge directe", mitjançant un missatge privat podem reenviar-li un tweet a un usuari de forma privada. "Copiar l'enllaç del tweet", el que fa es que ens permet agafar aquest enllaç i enviarse-lo a qualsevol altra persona. "Insertar aquest tweet", podem agafar un tweet del nostre conte i ens genera un codi HTML i podem ficar-ho en el blog. I el mateix amb un tweet que continga un video a l'opció "insertar video". Podem "bloquejar" e "reportar", perque en twitter hi ha sert tweets que es poden promocionar, posaria "promocionant".

Tornem a l'opció de perfil, i ens sort "configuració":
Ens apareix, primer de tot, "conte", i dins podem "nom d'usuai", canviar el nostre usuari, "correu electronic", "l'idioma", "la zona horaria". També, ens apareix en aquesta mateixa opció, el "contingut", ens sort: el "pais", "contingut multimedia", "tweets amb video", "la cronologia", "els meus arxius de twitter".

En "seguretat" ens sort "verificació d'inici de sessió", restableixement de la contrassenya" , i en "privacitat", "etiquetació de fotos", "privacitat de los tweets", "ubicació de tweets", "visibilitat", "llibreta de direccions", "contingut promocionat", "twitter per a equips", "misatges directes".

També, podrem canviar i modificar la "contrasenya"

"Targetes i envios" ens permet fer compres en twitter.
"Historial de comandes" en la qual ens surtirien una llista amb tots els pdroductes que hages comprat a twitter.
"Mòbil", d'aquesta forma podriem ficar el nostre mòbil, cada vegada que entren ens podria enviar un codi de verificacio per a que el ficarem directament a twitter, i tendriem la posiblitat d'escarregarnos la aplicació de twitter per a móvil.
"Notificacions per correu", tenim la posibilitat que el correu electronic que ens vaja avisant de a qui li agraden el nostres tweets, les noves mencions...
"Notificacions web", el que vol dir es que jo puc accedir a twitter mitjançant web. es molt semblant a l'anterior.
 "Cercar amics" podem cerca-los a les nostres llibretes de direccions.
"Contes silenciades", on podem deixar de avisar-nos amb notificacions les contes que vulguem. 
"Contes bloqueades", on podem bloquear a les contes de persones que tinguem algú problema o qualsevol altra cosa.
 "Aplicacions" podriem conectar-nos a Facebook.


"Widgets" podem crear-los, i afegir el nostre mur de twitter en el blog, de forma que cada vegada que publiquem un tweet, surtiira el nostre mur en el blog, i d'aquesta manera la gent ho podria consultar.        

Per altra banda, podriem enviar els missatges directes per privat, ens sort les tendencies que hi ha a twitter, si te mencionen...

I, per ultim, podem "tancar sessió".

No hay comentarios:

Publicar un comentario