viernes, 8 de abril de 2016

Tema 9. Ampliació.

La xarxa ha estat el millor mitjà per establir el sistema globalitzat que avui ens regeix , tot i que l'important és que la seva constant evolució ha permès que qualsevol pugui treure el millor de les seves característiques per establir relacions laborals -o de qualsevol altre tipus- de contacte o de treball col·laboratiu en qüestió de segons. Com a mostra , les videoconferències i les reunions en línia tan útils i senzilles d'armar amb les degudes eines.

10 INTERESSANTS APLICACIONS PER A VIDEOCONFERÈNCIES.

1. MeetingBurner.

Meeting Burner 2

Un servei online sense necessitat de descàrregues addicionals que inclou integració amb Skype , enregistrament d'arxius d'àudio per compartir- després instantàniament, transmissió en viu de la pantalla de l' amfitrió i fins estadístiques per registrar la interacció dels usuaris presents a la xerrada . Compta amb plans de pagament i un de gratuït amb un límit de 15 usuaris simultàniament.

2. WebEx.

Cisco Webex 2

Compartir escriptori , àudio , vídeo , fitxers, connectar-se a través de mòbils , treballar en documents col·laborativament o armar una pluja d'idees amb els traços de cada usuari, entre altres opcions.

3. Huddle.
Destaca entre la resta del grup per les seves opcions extra per a la gestió de projectes, eines per administrar tasques i manejar documents comptant amb accés fins i tot des de mòbils. Exceptuant la versió de prova, per començar a utilitzar el servei cal contactar directament amb els seus creadors perquè armin un pressupost personalitzat.


Meetings 2

Per a la gestió de reunions: edició de documents, opcions per compartir material (notes, fitxers), gestionar agendes, convidar contactes en segons i més. S'integra perfectament amb Dropbox, Skype, serveis de calendaris i xarxes socials (també via mòbil). El seu vídeo promocional mostra el senzill i veloç de la seva implementació.


Fuze 2
La "telepresència" és el més promocionat com una de les seves especialitats comptant amb aplicacions per iPad, Android i BlackBerry. Caracteritzat per la transmissió de vídeo (també compartint taula), i contingut en alta resolució, una interfície intuïtiva, enregistrament de cada videoconferència i la importació de contactes a través de diverses xarxes socials. Els seus plans s'inicien en US $ 29 mensuals.

6. Twiddla.

Twiddla

Per reunir-se a treballar amb companys d'estudi o de la companyia usant una pissarra multifuncional (formes, línies, traços lliures, imatges) que a més permet compartir documents i comunicar-se via àudio o text. Una alternativa excel·lent per crear diagrames de flux o registrar tot tipus d'idees col·laborativament, una cosa tan necessari en camps com el disseny gràfic.


Facebook Videollamadas 2

Una funcionalitat que l'equip de Mark Zuckerberg llança setmanes després que Google la posés a funcionar en la seva xarxa social. És un nou nivell per a les xarxes socials en possibilitar la trobada en temps real ja no només com xat sinó amb opcions de videotrucada. L'avantatge és la quantitat d'usuaris registrats a Facebook i Skype com a pilar de potenciació.

8. TinyChat.

tinychat 2

Encara que en general és una sala de xat de vídeo, l'important de TinyChat és la seva integració amb les xarxes socials (Facebook, Tumblr, Twitter) per armar una conversa a l'instant fins amb 12 persones amb el vostre càmera web i qualsevol nombre d'usuaris addicionals escrivint. Perfecte per interactuar, per exemple, amb els nostres amics, familiars.

9. Trucades de vídeo grupals de Skype.

Skype videollamadas grupales 2

L'actual líder pel que fa a trucades via internet (VoIP) compta amb una interessant opció de videotrucades grupals útil entra altres situacions per a reunions familiars, contactar amb els membres del grup de treball o parlar amb clients connectats arreu del planeta a través dels milers de dispositius compatibles amb Skype. Requereix almenys que un dels usuaris connectats tingui compte Premium.

10. Google+ i els seus Hangouts.

Afavorit amb la velocitat, estabilitat, servidors i altres característiques que només Google pot potenciar, l'eina de Hangouts de Google+ posa a la nostra disposició (de forma gratuïta) videoconferències amb desenes de contactes, la possibilitat de treballar col·laborativament amb Google Docs o compartint la pantalla, compartir arxius i notes, xatejar, connectar-se des dels seus aplicacions per a mòbils, etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario